021-26290655
بررسی شرایط شما بصورت رایگان در تمام طول شبانه روز فرم مشاوره شما
شرایط درخواست پذیرش تحصیلی از کشور اتریش

شرایط درخواست پذیرش تحصیلی از کشور اتریش

 

شعبه وین موسسه دانش پذیران اسپید آروین می تواند بدون دارا بودن مدرک زبان آلمانی برای متقاضیان علاقمند به ادامه تحصیل در دانشگاه‌های اتریش پذیرش تحصیلی بگیرد.

در ابتدا باید توجه بفرمایید که مهلت در خواست پذیرش تحصیلی برای ترم زمستانی تا ۵ سپتامبر و برای ترم تابستانی تا ۵ فوریه می‌باشد و وباید مدارک مورد نیاز تا تاریخ قید شده به دست دانشگاه برسد. با توجه به اینکه درخواست برای کشور اتریش بیشتر می باشد و پروسه ی زمان بری است ، توصیه می‌شود که داوطلبان هرچه زودتر مدارک خود را تکمیل نمایند. برخی از دانشگاه‌های اتریش  مانند (دانشگاه‌های پزشکی، دانشگاه و دانشکده‌های هنر، دانشگاه‌های آموزش عالی فنی) دارای آزمون ورودی می‌باشند که در برخی از آنها مهلت تقاضای شرکت در آزمون تا ۶ ماه پیش از آغاز ترم تحصیلی می‌باشد و بنابراین بسیار مهم است که شما در زمان مناسب نسبت به آماده سازی و ارایه مدارک به ما اقدام کنید.

مهمترین شرط در گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های اتریش قبولی در همان رشته در یکی از دانشگاه‌های سراسری (دولتی) ایران و داشتن گواهی اشتغال به تحصیل و قبولی کنکور سراسری ایران می‌باشد،البته موسسه دانش پذیران اسپید آروین زمینه ی لازم را برای دانشجویان دانشگاه های آزاد ، پیام نور و غیر انتفاعی را فراهم کرده است .

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش در دانشگاه‌های اتریش

1. کپی صفحه اول پاسپورت
2. ترجمه رسمی به زبان آلمانی مدرک دیپلم و ریز نمرات آن.
3. ترجمه رسمی به زبان آلمانی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن.
4. ترجمه رسمی به زبان آلمانی مدرک فوق دیپلم و ریز نمرات آن.
5. ترجمه رسمی به زبان آلمانی مدرک لیسانس و ریز نمرات آن.
6. ترجمه رسمی به زبان آلمانی مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات آن.
7. مدرک زبان آلمانی و انگلیسی درصورت موجود بودن.
8. ترجمه رسمی نامه سازمان سنجش مبنی بر قبولی در کنکور سراسری ایران.
9. ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل دانشجو.
10. رزومه (CV) برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری.
11. نامه انگیزه دانشجو برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری.
12. دو قطعه عکس رنگی پاسپورتی.

این مدارک با توجه به شرایط دانشجو، مقطع تحصیلی و دانشگاه مورد تقاضا متفاوت می‌باشد.

کلیه مدارک تحصیلی می‌بایست پس از تایید دادگستری و وزارت امور خارجه ایران به تایید سفارت اتریش در ایران برسد و این مدارک پس از تایید وکیل معتمد سفارت اتریش قابل تایید سفارت می‌باشد.

نکته : مبلغ دریافتی سفارت بابت هر پلمب مدرک ، 40 یورو می باشد .

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.