021-26290655
بررسی شرایط شما بصورت رایگان در تمام طول شبانه روز فرم مشاوره شما
ویزای سوئد

ویزای سوئد

ویزای سوئد از نوع شینگن است و از ابتدا بصورت کارت اقامت صادر می گردد. ویزای همراه در کشور سوئد بصورت همزمان صادر میگردد.

انواع ویزای دانشجویی سوئد

 

انواع ویزای دانشجویی یا به اصطلاح اقامت دانشجویی سوئد (ویزای سوئد) از نوع شینگن می باشد و از طریق اقدام جهت ادامه تحصیل در سوئد صادر میگردد و دو نوع است:

نوع اول مربوط به کورسها یا همان دوره های کوتاه مدت می باشد و مدت آن حدود شش ماه است .(مانند دوره زبان در سوئد)

  •  دقت نمایید جهت تمدید ویزا یا باید ادامه تحصیل بدهید و یا مشغول به کار گردید.
  •  در حال حاضر عملی ترین روش اخذ کورس دوره های زبان  انگلیسی در سوئد می باشد ، که مزایای آن گفته شده است.

نوع دوم مربوط به دوره های لیسانس ،فوق لیسانس ، و دکتری می باشد ، که مدت آنها یک ساله است.

 

تضمین اخذ پذیرش و ویزا دوره زبان انگلیسی از دانشگاههای سوئد

با توجه به اینکه ادامه ی تحصیل در سوئد ملزم به داشتن مدارک آیلتس حداقل ۶/۵ و یا تافل ۸۵ می باشد، و اخذ این مدارک در ایران مشکل می باشد ، لذا در حال حاضر این امکان وجود دارد که متقاضی
با اخذ پذیرش در (دوره زبان در سوئد ) دوره های زبان انگلیسی  در سوئد ویزای تحصیلی (ویزای دانشجویی-ویزای سوئد) در سوئد را دریافت کرده و پس از آن جهت ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر و یا اخذ اقامت اروپا اقدام کنند و چنانچه متقاضی از سطح زبانی خوبی برخوردار باشد حتی این امکان نیز فراهم گردیده که پس از انجام مصاحبه ، مستقیم و بدون ارائه مدرک زبان در مقاطع لیسانس یا فوق لیسانس ادامه تحصیل دهد.

 

مزایای دوره های زبان : 

  1.  اخذ ویزای شینگن جهت دانشجو وخانواده بطور همزمان
  2. بالاتر بودن شانس دریافت بورسیه ی تحصیلی پس از گذراندن دوره زبان سوئد
  3. هزینه ی دوره،از ۴۲۵۰۰ کرون سوئد تا ۴۶۰۰۰ کرون سوئد بسته به نوع دانشگاه انتخابی
  4.  اجازه کار هفته ای ۲۰ ساعت به دانشجو و همراه
  5.  امکان ادامه ی تحصیل رایگان برای همراه دانشجو بعد از یک ترم
  6.  امکان افتتاح حساب بانکی
  7. تحصیل رایگان جهت فرزندان
  8. برخورداری از بیمه درمانی
  9. تحصیل رایگان همسر بعد از یک ترم
  10.  اجازه کار به همراه هفته ای ۲۰ ساعت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.